dijous, 11 d’octubre del 2012

Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer

Del 5 al 14 d’octubre es celebra la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer (SECAPC), sota el lema "Actua contra el càncer: Menja sa i mou-te"
L’objectiu de la convocatòria és difondre les recomanacions del Codi Europeu Contra el càncer, principalment pel que fa a l’augment del consum diari de vegetals i fruites (fer, al menys, cinc ingestes diàries) i a la incorporació, com a pràctica regular, d’activitat física d’intensitat moderada.

Segons les projeccions per l’any 2015 del Departament de Salut, a Catalunya es produiran uns 46.424 nous casos de càncer, dels quals un 25% podrien evitar-se amb l’increment del consum diari de fruites i verdures (tant fresques com cuites), evitant l'obesitat i fent activitat física de manera habitual.

Una setmana plena d'activitats de divulgació a diferents poblacions de Catalunya. Inclou l'espectacle "Menja Fruita" pels infants destinat a fomentar el consum de fruita, diverses marxes per fomentar l'activitat física i més de 12 tallers per a que els adults aprenguin a confeccionar menús saludables.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada